Ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον δικτυακό τόπο του Ionia Travel Center.

Όλα τα μέλη του Ομίλου Heraklio Travel στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ενώ ταυτόχρονα σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστοτόπου μας.

Επομένως, θεωρούμε ύψιστης σημασίας να σας εξηγήσουμε ποια δεδομένα και για ποιους λόγους επεξεργαζόμαστε μέσω της ιστοσελίδας μας, καθώς και να σας περιγράψουμε τα δικαιώματα και τις επιλογές που έχετε σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ώστε να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Υπεύθυνος Επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Όνομα εταιρίας: Ionia Travel Center

Διεύθυνση: Αγ. Φωτεινής 66, 142 31 N. Ιωνία Αττική

E-mail: privacy@htravelgroup.com

Τηλέφωνο: +30 210 27 12 666

 

Πληροφορίες αναφορικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε

Μέσω της ιστοσελίδας μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για να υποβάλετε μια ερώτηση.

Στην περίπτωση αυτή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, καθώς και μια σύντομη περιγραφή του αιτήματός σας.

 

Πως χρησιμοποιούμε αυτή την πληροφορία

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας μόνο για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας και ελπίζουμε να σας παρέχουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στον ιστότοπό μας, ο οποίος φιλοξενείται από τρίτο πάροχο, με τον οποίο υπάρχει σύμβαση συνεργασίας η οποία εξασφαλίζει το κατάλληλο επίπεδο προστασίας  το οποίο προσφέρουμε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Θα διαβάσουμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ενδέχεται να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας, ώστε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από ιστότοπό μας, ώστε να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για προϊόντα και υπηρεσίες μας, που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να λάβουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν.

 

Πόσο διάστημα φυλάσσονται τα δεδομένα σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για ένα μήνα από την υποβολή του αιτήματός σας, εκτός εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας να σας στέλνουμε πληροφορίες μάρκετινγκ σε συνεχή βάση, οπότε θα τα διατηρήσουμε όσο συνεχίζετε να συναινείτε.

 

Σε ποιόν κοινποιούμε τα δεδομένα σας

Η Ionia Travel Center, μέλος του Heraklio Travel Group, μπορεί να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με επιμέρους θυγατρικές του Ομίλου για σκοπούς που σχετίζονται με τη διοικητική δομή του Ομίλου ή για την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης σχετικά με το αίτημά σας.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορείτε να ζητήσετε επιβεβαίωση σχετικά με το εάν οι προσωπικές πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Heraklio Travel Group και να λάβετε αντίγραφο αυτών των πληροφοριών. Μπορούμε να αρνηθούμε να επεξεργαστούμε αιτήματα που είναι κακόβουλα ή πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο το απόρρητο των άλλων ή για τις οποίες η πρόσβαση δεν απαιτείται άλλως από την ισχύουσα νομοθεσία.

Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορείτε να ζητήσετε διόρθωση εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ανακριβή.

Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. εάν δεν είναι πλέον απαραίτητο να παρέχουμε οποιεσδήποτε υπηρεσίες σε εσάς.

Δικαίωμα προβολής αντιρρήσεων: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. για τη χρήση των δεδομένων σας για τη στόχευση διαφημίσεων.

Δικαίωμα περιορισμού: Μπορείτε να ζητήσετε περιορισμούς στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ανακριβή ή έχουν υποστεί επεξεργασία παράνομα.

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων: Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε προσωπικά στοιχεία που σας παρέχονται σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή.

 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αιτήματος στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ ή να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: privacy@htravelgroup.com

 

Σε περίπτωση διαμαρτυρίας

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα

Τηλέφωνο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Email: contact@dpa.gr

 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται από καιρού εις καιρό να προβούμε σε τροποποιήσεις στην πολιτική απορρήτου μας. Στις περιπτώσεις όπου η μεταξύ μας επικοινωνία εξακολουθεί συνεπεία χορήγησης συναίνεσης από εσάς για λήψη ενημερωτικών δελτίων, θα σας ενημερώσουμε για τέτοιες τροποποιήσεις με τρόπο σαφή, ευσύνοπτο και κατανοητό.